Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Ce sa fac cu o cutie?

Bună tuturor,

Astăzi aș dori să vorbim despre reciclare. Noi știm că aceasta este o temă foarte importantă în zilele de azi, și dstul de des apare problema: eu am primit un colet, și ce fac cu cutia? Chiar dacă nu aveți nevoie de aceasta, nu e întotdeauna cazul să o aruncați în aceeași clipă. Unele puncte ce urmează nu sunt doar pentru cutii pentru livrare, dar se referă la toate tipurile de cutii din carton.

1. În primul rînd, e posibil să o refolosiți dacă va trebui să livrați ceva în viitor. O metodă ar fi de a încerca să scoateți toateți etichetele. Depinde de companie cu care a fost trimis coletul, dar în multe cazuri e posibil de dezlipit etichetele, iar apoi lipiti eticheta noua pe același loc. Dacă nu este posibil, folosiți un marker negru pentru a acoperi toate codurile și informația veche de pe etichetă, iar după acoperiți-o cu cea nouă.

2. Știați că puteți să faceți un proiecor pentru filme dintr-o cutie de carton și un telefon mobil? E foarte simplu și nu e deloc costisitor. Dacă doriți să aflați cum vizitați linkun următor: Phone Projector.

3. O cutie plictisitoare poate deveni o joaca noua pentru copii. Dați posibilitatea copiilor să- și creeze un proiect care apoi poate fi folosit și pentru păstrarea jucăriilor, sau împreună cu ei creați ceea ce vă va face ziua mai frumoasă.

4. Pastrarea hainelor, cărților sau chițibușuriolor, sunt funcții ce pot fi îndeplinite de cutiile din carton, puteți transforma cutiile voastre în boxe personalizate care vă vor face viața mai organizată. Vizitați pagina makeit-loveit pentru a vedea cum!

5. Sau pur si simplu faceti un cadou pisicilor, ele adoră cutiile)).

O zi cît mai bună și livrări plăcute!

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet