Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Black Friday în pandemie!

Numărătoarea inversă pentru Black Friday 2020 se apropie de final. Mai sunt doar câteva ore până când majoritatea magazinelor online își vor anunța ofertele speciale. Altele au furat startul și deja sunt în plină campanie de Black Friday.

Conform unui studiu realizat de iSense Solutions pentru GPeC 2020, se preconizează o creștere de peste 40% a pieței de e-commerce în acest an, pe fondul pandemiei. Aceste zile sunt chiar vârful piramidei!

Trăim vremuri fără precedent în istorie, care ne pun la încercare capacitatea de adaptabilitate, creativitatea în a găsi soluțiile cele mai potrivite și puterea de muncă pentru a gestiona valul ascendant pentru comerțul online. Astfel, afacerile online au nevoie de o strategie eficientă și de parteneri de încredere. Un partener foarte important pentru orice magazin online este firma de curierat care va livra comanda direct către client. Degeaba investește un webshop în mărfuri de calitate, în campanii de marketing, în angajați responsabili, dacă nu are de partea sa un curier pentru livrarea coletelor de încredere, flexibil, care oferă servicii diversificate. Pentru cei cu adevărat norocoși, care lucrează cu o firmă de curierat de care sunt mulțumiți, există totuși un risc. Dacă firma respectivă este blocată din cauza numărului mare de comenzi de livrat în perioada următoare, implicit business-ul lor va avea de suferit.

Varianta optimă pentru orice magazin online este o colaborare facilă și ușoară cu mai multe firme de curierat din România. Allpacka.ro oferă o soluție logistică pentru transportul coletelor de calitate, dar și economică. Ca integrator de curierat, prin Allpacka.ro se poate gestiona și optimiza procesul de livrare la fiecare comandă prin alegerea:

  • celui mai mic tarif. Pe lângă tariful efectiv de transport, pot apărea costuri suplimentare legate de retururi, localități îndepărtate, livrări gratuite pentru o anumită valoare a coșului de cumpărături etc. Pentru un magazin atent la budget este important să se asigure că beneficiază de cea mai bună ofertă de curierat.
  • celui mai rapid curier în funcție de zona geografică. Din experiența anilor trecuți se poate analiza dacă în anumite zone au fost întârzieri foarte mari la livrare. Astfel, se poate opta anul acesta pentru un alt serviciu de curierat, mai prompt.
  • celui mai calitativ serviciu poștal. Mulți consumatori au preferințe cu privire la curierul care le va livra comanda și solicită o anume firmă de curierat pe care ei o consideră cea mai bună. Bineînțeles ca este dificil să ai contracte cu toate firmele de curierat, dar prin Allpacka.ro nu e nevoie! Se poate solicita curierul dorit la fiecare comandă.
  • unei soluții automatizate de emitere AWB și solicitare preluare colet. Mai ales în perioadele aglomerate, soluțiile de digitalizare și automatizare fac o diferență uriașă, prin economii substanțiale de timp si bani.

La Allpacka.ro ne pregătim constant pentru a oferi o experiență cât mai plăcută clienților noștri. Din punctul nostru de vedere, comunicarea eficientă și proactivă este cheia oricărei colaborări de succes. Avem grijă de aceasta de la transmiterea comenzilor în mod automat către curierul ales, la posibilitatea de a urmări statusul coletului direct în cont și a semnala imediat orice excepție pentru a fi remediată, până la interacțiunea directă prin activitatea de relații cu clienții.

Poți testa oricând platforma Allpacka.ro prin a plasa o comandă fără alte obligații viitoare.

Dacă îți dorești un partener pe termen lung pentru livrarea coletelor tale, poți aplica chiar azi pentru un cont business

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet