Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Allpacka.ro te ajută să economisești bani la trimiterea coletelor tale!

În era tehnologiei este incredibil câți dintre noi încă întâmpinăm adevărate probleme atunci când trebuie să trimitem un colet! Având atâtea opțiuni la dispoziție poți să pierzi multe ore și zile căutând pe internet metoda cea mai bună și mai ieftină! Vestea bună este că acum există allpacka.ro – platforma online care compară prețul companiilor mari de curierat din România și îți pune la dispoziție prețul cel mai mic și livrarea cea mai rapidă a coletului tău.

Să mergi direct la firmele de curierat nu este o alegere bună atunci când ai de livrat volume mici și cu o frecvență redusă. De ce? Pentru simplu motiv că firmele de curierat mari sunt interesate de cifre mari. Cine crezi că va obține o ofertă mai bună : o persoană fizică sau firmă mică care trimite 1-2 colete pe an sau o organizație mare care trimite sute de colete pe an? Dacă faci parte din prima categorie avem o veste bună – cu allpacka.ro beneficiezi de aceleași prețuri cu discount ca și când ai trimite câteva sute de colete săptămânal.

Pentru că Allpacka.ro funcționează după un principiu extrem de simplu: colectează câteva sute de colete pe zi pe care le expediază prin intermediul companiilor mari de curierat folosind principiul volumului mare pentru a obține discount-uri de 50%-70%. Și aceste discount-uri sunt transferate mai departe clienților noștri.

Am selectat cele mai bune firme de curierat, pentru a ne asigura că serviciile pe care ți le oferim sunt de calitate, indiferent dacă ai de trimis un colet pe an sau unul pe zi. Interfața prietenoasă te ajută ca în doar 4 pași să plasezi comanda- introduci tipul pachetului (colet, plic, palet, etc), tipul de livrare (național sau internațional), țara de destinație, greutatea și asta e totul. Rezultatul afișat este de fapt o înșiruire de opțiuni (ordonate de la prețul cel mai mic până la cel mai mare), astfel încât să poți face cea mai bună alegere .

Te ajutăm să economisești bani și îți oferim flexibilitate. Dacă nu te grăbești să trimiți coletul poți să faci economii serioase . Dacă coletul este urgent la noi găsești cele mai bune variante de livrare către destinații din întreaga lume. Coletele pot fi livrate prin transport rutier, naval sau aerian așa că nu îți face griji găsim o variantă de a livra coletul în siguranță.

Vrei să afli mai multe despre opțiunile pe care ți le putem oferi? Intră pe site-ul nostru și compară prețurile în avantajul tău. Suntem siguri că vei avea o surpriză plăcută.

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet