Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

7 paşi pentru a expedia în siguranţă cadouri business

Ai trimis vreodată un cadou care a ajuns la destinaţie ciobit sau deteriorat? Desigur că, după ce ai pierdut timp şi bani pentru a alege cadoul perfect pentru clientul tău, ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este ca destinatarul să găsească un cadou distrus. Ambalarea şi expedierea corespunzătoare te pot ajuta să eviţi astfel de situaţii neplăcute. Mai jos poţi găsi şapte paşi care, cu siguranţă, te vor ajuta:

  • Cutia de ambalare

Alege o cutie potrivită pentru coletul tău, însă asigură-te că ai îndepărtat alte etichete inestetice care mai sunt pe aceasta. Dacă ai comandat cadoul şi a sosit prin curier, poţi folosi cutia originală, dar nu uita să dezlipeşti eticheta de livrare iniţială

  • O cutie în cutie

Uneori, o cutie pur si simplu nu va proteja cadoul, mai ales dacă este unul fragil. Două cutii – o cutie în altă cutie – oferă dublă protecție. Este important ca spaţiul dintre pereţii celor două cutii să fie umplut cu hârtie sau polistiren, pentru a nu se deplasa. La fel, in interiorul primei cutii, cadoul trebuie să fie învelit într-o hârtie suplimentară şi fixat prin diverse materiale adiţionale.

  • Atenţie la hârtia de ziar

Chiar dacă există și alte opțiuni, folosirea ziarelor mototolite ca materiale de amortizare este foarte des întâlnită. În primul rând, nu este foarte elegant să înveleşti cadoul pentru clientul tău în hârtie de ziar. Însă, în al doilea rând, cerneala de pe hârtie poate curge şi îţi poate păta obiectele trimise.

  • Cartea de vizită

Un cadou business nu e complet fără o carte de vizită de măsură. Nu uita să îţi laşi datele de contact într-un mod elegant, pentru ca destinatarul să ştie de la cine a primit surpriza. Şi, nu îl ultimul rând, dacă cumva datele de expediere de pe cutie nu mai sunt vizibile sau se pierd, curierul poate folosi această carte de vizită ca să livreze cadoul cu bine.

  • Lipirea în “H”

Ce este lipirea în “H”? Modalitatea cea mai corectă de a aplica banda adezivă astfel încât cutia să nu se desfacă. Pur și simplu aplică banda de-a lungul tuturor marginilor deschise ale cutiei, atunci când sigilezi cadoul. Banda adezivă va forma un “H” pe suprafața superioară a cutiei – de unde vine şi numele metodei.

  • Banda adezivă face diferenţa

Noi recomandăm folosirea unei benzi adezive late, speciale pentru astfel de ambalări. Evită folosirea scotch-ului, deoarece nu este destul de puternic. Și niciodată nu folosi sfoară pentru pachete, fiind rudimentară şi nefolositoare.

  • Trimiterea torturilor

Dacă vrei să îţi “îndulceşti” clienţii cu torturi, prăjituri sau tarte, ai grijă la transport. De cele mai multe ori, cofetăriile te pot ajuta cu ambalaje corespunzătoare. Însă dacă te vezi nevoit să ambalezi tu singur delicatesa, foloseşte un ambalaj de carton de unică folosinţă, special pentru astfel de cadouri,

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet